logo facebook

Tel.: 06- 300 982 96 

   Onze openingstijden

   Maandag      op afspraak 
  Dinsdag  09:00 - 20:30
  Woensdag 09:00 - 20:30
  Donderdag 09:00 - 20:30
  Vrijdag 09:00 - 20:30
  Zaterdag op afspraak 
  Zondag 09:30 - 17:00
 
Diploma 
Diploma 
Certificaat wimperextensions

Wimperextensions

NatchaMijn naam is Natcha. Ik ben gecertificeerd en heb ik ruime ervaring met het aanbrengen van wimperextensions. Graag zou ik u verwelkomen bij Natcha Hattasas massage & beauty salon.

Voorbereiding
Om goed voorbereid te zijn op de afspraak, wil ik u adviseren om de ogen en wimpers goed te reinigen. Make-up resten kunnen er namelijk voor zorgen dat de wimperextensions niet goed kunnen hechten aan de natuurlijke wimper. Kom daarom altijd zonder oogmake-up naar de afspraak.

Werkwijze plaatsen wimperextensions
Allereerst bespreken we samen welke vorm krul het beste bij u past! U bepaalt welk effect u wilt bereiken en ik zal u helpen om de juiste wimperextension te kiezen. Natuurlijk kijk ik ook naar de conditie van uw eigen natuurlijke wimpers, waarmee we zeker rekening moeten houden met het kiezen van de dikte of krul. Met de juiste keuze zult u lang kunnen genieten van de wimperextensions, zonder dat deze schade toebrengen aan de natuurlijke wimpers.

Tijdens het aanbrengen ligt u op een comfortabele behandelstoel en zal ik uw onderste wimperhaartjes afplakken met speciale tape, zodat deze niet meegeplakt kunnen worden tijdens de behandeling. De bovenste wimperhaartjes reinig ik met een primer, dit om de haartjes goed te ontvetten (van nog achtergebleven mascara), waardoor de wimperextensions beter en langer kunnen hechten aan uw eigen wimperhaartjes. Daarna start ik de behandeling die ongeveer anderhalf uur zal duren. Gemiddeld plaats ik 80 tot 150 haartjes op ieder oog (1 op 1 techniek).

Voordelen van Wimperextensions

  • Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers zonder gebruik van mascara.
  • Praktisch gewichtloos, u voelt de extensions niet.
  • Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zeewater.
  • Geen beschadiging aan de eigen natuurlijke wimper.
  • Geen uitlopende mascara bij regen, transpiratie of tranende ogen.
  • Maakt mascara, wimpers verven of de wimperkruller overbodig.
  • Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder zorgen.
  • Natuurlijke uitstraling.
  • Wimperextensions laten de ogen gelift/opener lijken.
  • Geeft een jeugdiger uiterlijk en sprankelende uitstraling geschikt voor alle leeftijden

Uw eigen wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de twee maanden vernieuwen. Een wimperextension blijft dus twee tot zes weken zitten, maar dit kan ook (afhankelijk van verschillende factoren) variëren met enkele weken. Om mooie en volle wimpers te behouden, adviseer ik om een refill opvulbehandeling te laten Wimperextensionsplaatsvinden iedere 3 of 4 weken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de wimperextensions eenmalig te laten zetten. Bijvoorbeeld als u op vakantie gaat, voor een feestje of als u gaat trouwen. De wimperextensions hoeft u er niet per se deskundig te laten verwijderen door de wimperstyliste, u kunt er ook voor kiezen om de wimperextensions uit te laten groeien.

 

  Volume lashes 2D-6D     One by one lashes
Nieuwe set €85,00 €65,00
Opvullen week 1     €20,00 €15,00
Opvullen week 2 €30,00 €25,00
Opvullen week 3 €40,00 €35,00
Opvullen week 4 €50,00 €45,00
Verwijderen €15,00 €15,00

 

 

 

 

Wimperextensions

Bij ons worden GEEN erotische massages gegeven. 

Alleen contante betaling mogelijk. Geen pinautomaat aanwezig.