Coronamaatregelen

                     

******COVID-19******

In verband met Corona ben ik genoodzaakt om de deuren om 17:00 uur te sluiten. 

Uiteraard houd ik mij aan de richtlijnen van het RIVM. Dat houdt onder andere in:

Vooraf:

  1. Je kan alleen een afspraak maken als je geheel (Corona-)klachtenvrij bent; dus geen koorts, hoesten, verkoudheid, keelpijn, niezen, e.d. Die bepaling geldt tot en met het afgesproken moment van de massage.
  2. Je bent in de 2 weken  voorafgaand aan de massage niet in contact geweest met iemand die besmet is met het Covid-19-virus (of daarvan verdacht wordt).

Tijdens:

  1. Ik verwelkom je met een glimlach (en dus niet met een hand)
  2. Ik was met nog meer regelmaat mijn handen, voor, na en tussen de afspraken door.
  3. Ik wil graag aan u vragen ook uw handen voor een afspraak te wassen.
  4. Contactoppervlakten en deurkrukken etc. worden regelmatig ontsmet.
  5. De handdoeken en hoofdsteunhoezen die ik gebruik bij massages worden eenmalig per klant gebruikt en gewassen (dat was al zo en blijft zo). U bent uiteraard vrij om eigen handdoeken mee te nemen die gebruikt kunnen worden.
  6. Ik zal nog wel massages van het lichaam geven, maar niet meer van het hoofd.

Na afloop:

Alle materialen worden na elke massage grondig gereinigd/gewassen. Dat geldt ook voor deurklinken, trapleuningen e.d.

Normaal gesproken mag ook buiten het coronavirus om nooit massages gegeven worden bij symptomen van griep omdat er tijdens de massage veel afvalstoffen vrijkomen. Normaal is dit goed voor uw lichaam, maar wanneer er sprake is van griep of koorts dan is het mogelijk dat u zich juist nog zieker gaat voelen.

Daarom wordt bij griep en/of koorts, in welke vorm dan ook, een massage sterk afgeraden om ook verdere verspreiding te voorkomen.

Heeft u een afspraak?

En heeft u griep en/of symptomen van griep, verkoudheid, coronavirus? Neem geen risico! Ook wanneer niet uzelf maar uw huisgenoten, kinderen en/of partner symptomen heeft, neem geen risico!

Bij symptomen vraag ik u dit te melden, uw afspraak wordt dan verplaatst naar een andere datum. Bij twijfel kan ik de massagebehandeling weigeren!

U kunt uw afspraak 24 uur van tevoren kosteloos annuleren, anders wordt er € 25,00 extra in rekening gebracht bij uw volgende afspraak.