Thaise oliemassage

Een Thaise olie of aroma massage is een massage waarbij het lichaam zacht wordt gemasseerd. Veel mensen vinden deze vorm van massage prettiger dan een traditionele Thaise massage met druk en knijptechnieken. De olie en aroma massage stimuleren de bloedsomloop en zijn zeer ontspannend.

Bij een Thaise oliemassage worden de spieren van top tot teen gemasseerd. Pijnlijke spierknopen worden via strijken en kneden weggemasseerd. Wij gebruiken hiervoor speciale Thaise etherische oliën.

In deze oliën bevinden zich alleen natuurproducten zoals kruiden en bloemen. Deze producten stimuleren de bloedsomloop en helpen tegen vermoeidheid en stress, het verwijderen van afvalstoffen en zorgen voor een goede lichamelijk en geestelijk conditie. Het is aan te bevelen om voor deze massage ruim de tijd te nemen, bij voorkeur anderhalf tot twee uur, om de olie in de huid te laten doordringen.


 

 

De aroma massage is een heerlijk ontspannende massage waarbij gebruik gemaakt wordt van Sabai-, Ylang Ylang- of kokosnootolie. Deze oliën zijn sterk geconcentreerd, plantaardig en geurend. Met name deze geuren stimuleren een gevoel van ontspanning en welzijn. Door het gebruik van deze oliën, met natuurzuivere etherische bestanddelen, heeft deze behandeling een dubbele ontspannende werking. De geur van de (aromatische) olie heeft een helende werking op spanning en stress en zorgt voor vernieuwde energie. Daarnaast heeft de olie een heilzame werking op een droge huid.

IMG_4097