Massage

Bij ons bieden we een ontspanning en genezend massage.

Met een gecertificeerd diploma en 12+ jaar ervaring garanderen wij de beste ervaring voor u

Traditionele Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten. Ook stimuleert het de bloedsomloop en het lymfesysteem, waardoor u meer energie krijgt. Het verhoogt de flexibiliteit van uw lichaam. Uw ledematen worden gestrekt, bewogen, losgemaakt en uitgerekt afgewisseld met acupressuur en massage. Deze vorm van massage is onderdeel van de Thaise medische en spirituele traditie. Bij deze massage wordt geen olie gebruikt.

Dit is een ontspannende massage met warme olie wordt gegeven. De nadruk ligt op het masseren van spieren en meridianen afgewisseld met eenvoudige strekkingen. De Thaise olie massage stimuleert de bloedsomloop en is zeer ontspannend.

Tok Sen is een massage afkomstig uit Noord-Thailand. Deze massage techniek is zo’n 2500 jaar geleden ontwikkeld. Bij Tok Sen wordt gebruik gemaakt van een houten hamer en een wig. De trillingen die hierdoor ontstaan dringen diep door op de energiebanen in het lichaam.

Een zwangerschapsmassage is een zachte massage die gericht is op je zwangere lichaam. Dat betekent dat de masseur minder stevig masseert. Hij ontwijkt daarbij de drukpunten die in verbinding staan met je baarmoeder. Door het stimuleren van bepaalde drukpunten zou namelijk de baarmoeder kunnen samentrekken.Tijdens een zwangerschapsmassage vermijdt de masseur vaak je buik. Het masseren van de buik kan tijdens je zwangerschap gevoelig zijn. Wel besteedt hij extra aandacht aan je benen. Die kunnen tijdens je zwangerschap sneller vermoeid raken en vocht vasthouden. Een massage vermindert deze klachten.

Deze massage verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen. De voetzool kan worden gezien als de spiegel van het lichaam. Door verschillende punten zacht in te drukken en te masseren met olie kunnen blokkades in bepaalde energiestromen worden verminderd of opgeheven.

Combinatiemassages. Bij een combinatiemassage wordt er een combi gemaakt tussen ontspanningsmassage en sportmassage. Hierbij kun je denken aan therapeutisch werk voor bijvoorbeeld rug, nek en schouders en een ontspannende massage van bijvoorbeeld voeten, hoofd, benen, armen.

Bij hotstone massage wordt uw lichaam eerst met warme olie ingesmeerd. Daarna masseert de masseuse u met de warme stenen. Daarbij legt zij enkele stenen op specifieke plekken van het lichaam. De warmte van de stenen geeft een ontspannende werking aan vermoeide of pijnlijke spieren en activeert het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Ook worden hierbij de orgaanfuncties gestimuleerd, wat de stofwisseling bevordert. Hotstone-massage is behulpzaam bij onder andere artritis, reuma, fibromyalgie, menstruatieklachten, bij stress (geen burn-out!) en angstgevoelens.

De kruidenstempelmassage is oorspronkelijk een oosterse massage. Het is een dieptemassage met warme kruidenbuiltjes die bestaan uit zowel reinigende, activerende als ontspannende kruiden en die een krachtige helende werking hebben. Vroeger werden deze handgemaakte kruidenbundels gedrenkt in warme oliën, het effect ervan is overweldigend.

De van stress vastzittende schouders, druk op het hoofd met opkomende hoofdpijn of migraine kunnen deze nare elementen voorkomen met deze ontspannende massage. De massage versnelt de bloedsomloop in de aderen en zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen.

Wil u een bedrijf massage bestellen voor u werknemers of collega’s dit zijn de voor delen.

  • Vermindert stress
  • Simuleert het geluk gevoel
  • Verhoog je weerstand
  • Verminder lichamelijke klachten
  • Verbetert de balans tussen lichaam en geest
  • Geeft energie!